Tre bilder från helgen, 29-04-12 ♥





Softish day

Blogg.se verkar dampa lite så kan inte ladda upp bilder från helgen ;( Så bjuder istället på denna bild, som jag tog för sådär 150 år sedan när jag städade rummet, haha! I alla fall så har jag fruktansvärt ont i min rygg, och kunde knappt röra mig igår. Men jaja, idag är det måndag - ingen skola & valborg! Uppdaterar mer senare ♥


Försöker att le


Försöker att le och känna glädjen omkring. Vilken glädje? Försöker att förstå vad folk egentligen vill, finner ingen anledning till att kalla en annan helt vanlig människa för hora. Hora är en kvinna som säljer sig på gatan, följer med desperata / kåt män hem för en slant. Horor är inte en 15åringa tjejer som varje dag går till skolan i hopp om att lära sig något, skrattar, umgås och har kul med sina närmsta kompisar. Någon har tydligen inte lärt sig innebörden av svenska språket, Ettikett och inte kalla andra för kränkande ord. Jag vägar djupt att kalla någon för hora. Jag känner ingen hora och använder därför inte ordet, ännu mindre till mina vänner & klasskompisar. Vart är denna värld på väg? Får nog på dehär - Kalla inte en annan människa för tjock när du själv inte har den perfekta kroppen, kalla inte en annan människor för Hora när du inte vet innebörden av ordet. Vill ni komma någonstans i livet, stanna upp tänk om och tänk på hur till tilltalar andra. Finns ingen anledning att vara otrevlig.

Stranden !


Åt kebab i regnet ♥

I någon timme igår på skolan var det crazy day å alla vet väl va som menas med det, hursom helst skulle jag till tandregleringen så missade hela grejen. När jag då kom tillbaka var det slut och de flesta bytte om igen till vanliga kläder och sen fick vi ha 3h's håltimme för att ha en lektion halv 2. Så jag & Aveline gick t medya å köpte kebbab å satt i regnet å käka, haha! Jag bah : Det hade ju kunnat vara värre.. å Avve ba : Ah det hade ju kunnat spöregna. Tog inte många minuter innan de började att ösa ner haha! Men det var mysigt hursom helst, ♥ Nu ska jag fixa massa plugg - som jag arbetat med HELA veckan å därför inte kunnat uppdatera, ha de bra!

Erik Hassle ♥


You know my name, not my story.


Försvinner in i mig själv för ett tag, tänker tillbaka på allt som hänt. Mycket jag inte kan dela med mig om här, för att det skulle väcka reaktioner & många frågor. Men trotts att jag bara är 14 år & förträngt flera år av mitt liv, så är det mycket som fortfarande finns kvar inom mig. Vill bara rensa ut allt, slänga alla kläder - radera alla foton - flytta till en helt ny stad - Börja om på nytt och glömma bort allt förflutet. Som 10 åring öppnades nya dörrar i mitt liv. Dörrar som gärna fått vara låsta ett par år till, ting hände som jag bara vill lägga bakom mig. Många dörrar har öppnats, lika många stängts. Vad hade hänt, vem hade jag varit, Hur hade jag mått om jag från först början aldrig smsa din syrra å du svarat. Så många år - Så många år av osäkerhet. År av mitt liv jag aldrig kommer att få tillbaka, och hur många gånger du än säger Förlåt kommer jag aldrig att kunna bli mitt gamla jag igen. Sms i hundra tals, dagar som blev år. Flera år i helvetet. Men fann en väg ut, blev kär för första gången på Riktigt i en kille som jag varit små förälskad i, i flera år sen dagen vi första gången träffades. Till slut blev det vi två. Men allting har sitt slut, även dem vackraste kärlekshistorierna. För ett år sedan var vi vänner och trodde aldrig att vi skulle bli något annat, ett halvår senare visade sig motsatsen - men nu är det slut. Oh nu ett år "senare" sitter jag ensam och funderar på ifall jag någonsin kommer att kunna bli kär på riktigt igen. Kärleken till dig var enorm, men bara ett test innanför verklighetens dörrar. Det sista jag vill göra är att behöva såra någon, säg till en annan person, : Jag känner inte likadant som du gör för mig, jag är ledsen.. Men tvingats göra det gång på gång ändå. Jag vet hur det känns att höra orden, att få förhoppningar om något stort och att det sen  visar sig vara ingenting. Jag vet hur det är att bli utnyttjad av någon annans behov och tro mig behövd. Så är verkligheten, tro det eller inte. Jag kanske anses vara en blyg liten person med det perfekta livet - Aldrig behövt känna sorg & aldrig varit med om något som gjort djupa sår. Men tro mig, efter alla år & gånger som jag blivit behandlad som skit av killar är jag inte någon självsäker diva på topp. Jag har inte det perfekta självförtroendet och känner mig mest i vägen. Jag har aldrig riktigt passat in, Varken i skolan - kompisar eller släkt. Jag har alltid mer eller mindre känt mig som det femte hjulet.

New love ♥


När allting tar slut.


Vill vara lycklig, känna glädje och skutta omkring och bara skratta åt livet. Men livet skrattar åt mig. Dagarna rullar på sakta, väldigt sakta. Vill bara gräva ner mig i ett tjock täcke och en bok som fångar min uppmärksamhet och sen ligga där hela dagen och bara läsa, drömma mig bort och inte behöva bry mig om någon / något annat.

Fejkleende.

Eftersom jag bloggat sjukt dåligt på sistone så tänkte jag slänga in ett inlägg med en bild på mej, glad ! Så jag börja kolla igenom bilderna på min dator, från 2011 - 2010, men drog rätt snabbt slutsatsen om att jag inte har en ända bild där jag har ett ÄKTA stort leende ! Och på sistone har jag inte alls varit särskillt glad till att ta fram en kamera och fota mig själv.. Vet inte om jag ska ta detta som mitt liv de senaste åren har varit ganska så.. ja vad säger man? Mycket bilder - mångda upplevelser - men fruktanssvärt få leenden ? Men hitills är faktiskt slutet av 2011 & 2012 de åren som jag varit allra gladast, haft roligt på riktigt och upplevt massor av saker!


Godnatt!

Gaah. Har lust att skriva ett låångt inlägg med massa tankar osvosv och sen dra mig mot min super härliga säng som står och väntar på mig just nu, men har ingenting att skriva. Eller ah dvs. kommer inte på någon bra början och mitt huvud är typ dött just nu eftersom jag sovit bort halva eftermiddagen & Hela kvällen och har massa plugg till imorgon !  Just nu vill jag bara gräva ner mig i ett tjocktäcke i en stoor skön säng och typ krama om någon gossig hela natten lång! Men nej, får la puffa till mitt täcke, ligga å hålla om helge ( älg..)  och drömma mig bort !



Två bilder från helgen ! ♥


Helgen har spenderats med fina avve, i fredags drog vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer breaking dawn, Greta & life about all och köpte massa godis! :D (har fortfarande kvar av mitt, haha!) Skulle egentligen kollat bio, men kom på att det var billigare att hyra film! Sen igår drog vi till andersberg, till avelines kille & va där någon timme innan vi drog & beställde pizza och satt i solen och käka. Har inte så mycket att skriva.. bortsätt från att jag typ blivit sjuk å mår unk. Dunder förkyld från ingenstans ♥ man yaya ska gå o fixa mat nu, hörs!

Bild från fredags ♥

Bild från fredags då Avve, nicklas & Jag hängde på bibblan.


..


You make me smile =)

Detta blir bara ett kort litet inlägg innan jag drar mig mot sängen, Kan ju börja med att säg att denna dagen varit full av förväntningar, överraskningar & så mycket mer! Men det är också en ny början på ett bättre liv,  kan inte säg att ifall jag&kevin fortfarande var tsm att mitt "liv" framöver skulle vara sunk men hela veckan & helgen har jag känt på mig att något är fel och att de inom snart framtid skulle inträffa något mindre roligt. Framöver ska jag försöka fokusera allt mer på skolan, vännerna och fritids aktiviteter - låter det viktiga växa fram! Den nya möbleringen av mitt rum var bara en liten del nu väntas resten. Från och med nu ska jag börja blogga mer, fokusera på det jag ÄLSKAR,  stötta&finnas där för mina (närmsta)vänner.

Början av lovet var helt sjukt bra, vaknade varje morgon vid 6-7 tiden & solen i ögonen, skrev långa peppsms & mådde helt enkelt så bra man kan göra! Men så kom den sista helgen utav lovet och allt började kännas mörkt igen, men det fick sin förklaring idag, vilket jag är tacksam för! Idag insåg jag också (lite mer än vad jag gjort förut) vilka UNDERBARA VÄNNER jag har! Och som Greta sa till mig idag, Deppa inte sönder nu! Jag ser inte detta som världens största förlust, för kärlek kommer&går! Jag ser istället detta som en ny början ♥

Ni är underbara, tack för att ni funnits där när allt är som svårast&jobbigast! ♥

Svar på frågestund!

( Blev inte så mycket frågor denna gång, men ska svara så bra jag kan haha! )

Vad är ditt bästa skönhetstips?
Oh jag är verkligen jätte dålig på det här med skönhetsprodukter osvosv och använder mej inte av några särskillda produkter alls nästan! Men kan ju i alla fall dela med mig utav ett litet tips på ett värmeskydd jag använder! :D Efter att jag tvättat håret och medans jag plattar håret brukar jag smeta ut några droppar av neem plant silk serum, som gör att håret blir mycket leenare och glansigare! Finns och köpa hos de flesta hårfrisörer & är absolut prisvärt!

vilka bloggar läser du? :)

Jag följer & läser en hel del bloggar varje dag! Främst mina vänners, några "kända" och lite andra som jag bara råkat klicka in på någon gång! Men tre bloggar som jag fastnat lite extra fö på sistone är: http://juliahofsweden.blogg.se/http://miixx.myshowroom.se - http://febbs.se

Hur många år är du ?
Jag är född 97'  fyller 15 till sommaren! :)

Har du några syskon , hur många i så fall och vilken ålder ?
Jag har en helbror som fyller 19 i år , men också två st plastsyskon elr vad man kan säg, som är 20 & 17!

Går du på någon sport ?

Inte för tillfället, men har gått i dans & ska försöka att börja igen till hösten!

Vad brukar du göra på fritiden ?

Brukar för stor del sitta vid datorn & umgås med vänner! Men har även konfa, kyrkans ungdom & gitarr en gång i veckan!

Vad för slags musik du lyssnar på? favorit band?
Jag lyssnar faktiskt på det allra mesta, men har på sistone fastnat lite extra för den svenska björnstammen!

Hur många popcorn får du in i munnen på en gång?
Jag är inte särskilt förtjust i popcorn och äter det ytters sällan så har tyvärr aldrig testat haha! :D

first love..


När vi blev tillsammans kändes det som jag blev värd någonting, Jag blev någonting. Men bara för att det är slut försvinner inte min värdighet. Trotts att det inte längre finns någon som säger " I love you moa, du är vacker!" så är jag fortfarande jag! Det sjukaste egentligen med det är väl hur mycket han betyder för mig, som en bästavän. Men jag hoppas att vi fortfarande kommer att kunna träffas ibland och lämna det bakom oss, men 4 månader som flick-&pojkvän är lång tid & det svider i hjärtat.

Känns som jag lyckats!

Ofattbart att klockan redan är 3 på natten!! Men har ju som sagt studiedag imorgon (tackar skolan för det!), Så kan sitta uppe några timmar till! Just nu är det bara så mycket känslor & tankar inom mig som sprudlar omkring. Det känns som jag lyckats på många sätt, : Blivit nöjd med mig själv som person, den jag är! Hur jag ser ut och min ubert fina kropp & långa hår! Att på något sätt börja komma över "dagens ideal" och den perfekta kroppen, för VEM säg mej EN person som har den alldeles perfekta kroppen OCH perfekta personligheten som slår allt. Hm inte så lätt va? Nästan alla jag känner tycker att Megan fox är dödligt snygg och har obeskrivligt snygg kropp, Ehm ja alla bortsett från mig, i mina ögon är hon en tjej med framgång : pengar, berömmelse & bra kropp, men inte mer än så. Hon är inte mer värd än någon av oss andra. Såg även ett "blogg'videoinlägg" på yt tidigare ikväll, där tjejen snackade om Facebook och hur man skapar sig en egen bild i huvudet av något som egentligen inte är på det sättet. Hela tiden läggs det upp bilder på halvnakna tjejer med sådär 3000 likes & ungefär lika många kommentarer! Jag tror att man lurar sig själv lite när man kollar / scrollar förbi bilderna liksom : " Åh jag vill oxå ha den rumpan, elr dem stora perfekt formade brösten" - för att andra kommenterat och gillat tjejens bild av kropp. För vem har sagt att bara för hon har lagt ut en bild och fått uppmärksamhet, har det perfekta livet, pojkvännen, vännerna eller mår bra i sig själv!? Många tjejer som lägger upp bilder på sig själva i hopp om att få lite uppmärksamhet är är osäkra innerst inne och gör de av den anledningen. Men visst, de är inte det första man tänker, " Den där tjejen är bara uppmärksamhets kåt / osäker " när man ser sådana bilder!

Men mitt i allt det här med ideal, Facebook & alla bilder som skickas hit&dit  glömmer man bort vad man själv har. Vilka underbara & fina vänner man (förhoppningsvis) har, hur älskad man är av sin familj och allt annat i ens liv som gör livet värt att leva för. Det är sjukt egentligen hur hjärntvättad man blir av det. I stället för att tänka " jag duger inte, det är ingen kille som vill ha mig eller någon som vill umgås med mig" öppna ögonen, sluta sitta framför dataskärmen och klicka runt på uppmärksamhets kåta tjejer i underkläder, Och börja inse att du är vacker precis som du är, du är skapt så & menad så! Låt inte någon liten avundsjuk person trycka ner dig för hur du ser ut, klär dig eller tycker om. Jag vet hur det är att klicka runt på andras fb profiler och kolla på alla perfekta bilder, för vem i all sin dar lägger ut en bild man är onöjd med?, jag vet hur det känns att tänka : "Hon är mycket snyggare än vad jag är, hon har det där och dedär, det har inte jag" - Men vet du vad du kan tänka då? : Jag är vacker, smart och självsäker och behöver inte lägga ut halvnakna bilder på mig själv för att inse det, och bli accepterad!

Caty - who's left - grym röst!


http://caty.nu/

Träffa pojkvännen imorgon! ♥

Helt sinnessjukt att det är över en vecka sedan vi träffades sist, känns som hundrafemtio år sedan typ! Men ska inte klaga så länge vi får träffas! Önskar bara att det vore lite oftare åhså. Jaaja, blir väl att kolla någon film & mysa och lite så imorgon skulle jag tro, bara att få hålla om  hnm är fantastiskt! Tackar för detta, haha ha det nu bra för nu ska jag städa lite på mitt rum så det blir fräsch till imorgon!


Bättre sent än aldrig!


Fick detta supersöta påskägg fullt av polly & liten peng av min fina mamma idag! För påsken är ju somsagt inte slut förens vid midnatt, haha! Fick också ett superfint poslin ägg med smågodisägg utav Pappa & hans tjej igår! Super gulligt, tack för godiset & pengarna!

Passa på & fråga nu!


BEFORE I DIE


Glad påsk allihop!

Lagom efter.

Super skön dag!


Får väl börja med att säg att det är helt underbart väder ute idag! Solen verkligen skiiiner och sen helt ljummet i luften! ( vilket dock inte syns på bilden..)  Som ni såg i inlägget nedan så hade jag tänkt att detta skulle bli plugg-dag! Men eftersom jag vaknade astidigt och gick upp vid halv 9 så har jag redan hunnit plugga och är näästan klar med mitt No arbete!  Super braow. Ville mest ba skriva ett inlägg eftersom jag varit dålig med de, men har inte fixat internet på min dator än så lånar mammas liite mellanåt, typ nu :) Jaja nu ska jag relaxa i min super härliga säng med en bok och njuta av solvädret, haha! ♥


Möblerat om!



sry för dålig uppdatering! Var i ullared igår å köpte mest ba spetsisar, två linnen å ett par idrott-tights! Har sprungit runt hela dagen i dem och ett av linnena, sjukligt sköna! :D Annars idag har jag bara spelat sims 2 & möblerat & fixat på rummet mitt! Har numera sängen framför fönstret osvosv. kommer mer bilder när jag städat upp allt! haha.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus