Lite bilder från kvällen!

Hela eftermiddagen & kvällen har tillbringats med konfa & ku gänget! Först till konfan kom TJ, En man som är född i kapstaden & left ett hårt liv där- och Även haft en svår "uppväxt" pga. sin hudfärg. Orkar inte gå in på deltalj just nu eftersom jag knappt varit hemma på hela dagen, (var hemma i ungefär 2h innan jag drog vidare) Men bjuder på två bilder som jag ( & Daniel) tagit idag! :D



Linnea, Jag, TJ & Cornelia!

Mini fotodag..? ☻♥

Har tillbringat denna fina & härliga kalla & småslaskiga / snöiga dag med Liiiina ♥ Hon kom hit vid typ 2 tiden..? Då vi gick till snöstorp och fotade en stund med bla. saga och så! :) Stannade även inom pappa och fikade och lite så. Sen vid 5 tiden drog vi in till stan där vi köpte godis och hängde på donken.





//Fler bilder finns ute på fb.//

En liten promenad i snöregnet!

Sitter här och myser med min lilla älskling framför datorn! Dvs. hon halvligger i mit knä och över skrivbordet! Riktigt sött faktiskt! :D Vi kom inte hit för så länge sedan, gick ju til snöstorp för att att gå en promenad med henne & tänkte att vi kunde gå hem till mamma så hon fick träffa lilla saga! Var ju ett tag sedan vettja! Ska snart gå tbx till snöstorp med henne eftersom det är där hon hör hemma! :) Här kommer två bilder som togs under våran lillapomenad! Ikväll blir det ju Bio med Liiina! Vi ska se Simon & ekarna faktikt, hört att den ska vara bra? Någon som sett den? :)


Det här med Religon - Tro & Gud!

Det är faktiskt en sak som jag funderat över ett tag. Och de är det här med tro, Har jesus verkligen gått på denna jord, är Gud hans fader och finns det någon helig ande?! Jag som är kristen och stolt över det, tror på att det finns en helig ande - att gud har sänt en del av sig själv till denna jord och att sonen offra sitt liv för människans synd. Jag tror på det dem säger i kyrkan, trotts att jag inte växt upp i en särskillt kristen familj. Men tillbaks till det som inlägget ska handla om! Jag har flera muslimer i min klass, inget fel på det absolut inte! Men flera av dem säger " Jag kan inte gå till kyrkan - det är emot min tro på allah osv.", det förstår jag att du inte kan eftersom ni har mosken som era hem - "kyrka", Men egentligen på skolavslutningarna så Pratar man inte om Gud - Jesus eller den kristna tron i huvudtaget! Ibland & på flera ställen är det inte ens en Präst som håller i själva tillställningen, det är oftas någon musiklärare ( eftersom man sjunger mycket) eller skolans rektor som vill säga några avslutande ord! Jag hoppas verkligen att fler personer som har annan tro än kristendomen ändå kan gå med att Gå till Kyrkan på skolavslautningar, för skoln "lånar" bara kyrkanslokal för hålla avslutning i några minuter/ någon timme! I nästan alla kyrkan finns det bara en bild på Jesus (längst fram), men annars inga särskillda bilder osvosv. Men så hörde jag av en vän att en tjej i våran konfiramtions grupp hade hängt med sin väldigt religösa vän till mosken, och hade på sig slöja osv. Då tänker jag, - Om det finns flera muslimska personer som verkligen vägrar att gå till skolavslutningar i skolan för att dem hålls i kyrkan, och " är emot deras tro" får Verkligen en kristen person - som oxå håller på att konfimimera sig gå till en moske - be och bära slöja för det borde ju vara emot kristendomen isf? Eller har jag fel? För skulle ett islamtroende barn komma hem till sina föräldrar och sagt, - På söndag ska jag med Lisa till kyrkan på Gudstjänst! Då hade det förmodligen blivit liv i huset eller? Man måste kunna se det från båda hållen, och såhär tänker jag, : Kan inte barn med islamtroende föräldrar gå till kyrkan för skolavslutning nej då ska inte mina barn heller få följa med till mosker på bön och bära slöja + såna kläder, "klänningar". Jag har ingenting emot den Islamska tron i huvudtaget och accepterar att människor tro på Islam, bär sina kläder och ber fem gånger om dagen. Det är liksom deras liv och dem får själva välja hur dem vill leva! :) Men tyker att detta är väldigt.. fjomp?! Och lite underligt om man tänker efter..



Se va som låg & vänta på mej när jag kom hem ;)



Påväg hem från bussen ringde mamma & sa att det låg ett paket här hemma & vänta på mej! Förstod direkt va det var så skyndade mig hem haha! Denna finis har varit sjukt efterlängtad utav mej eftersom jag köpte den i julklapp till mig själv! Den skickades även från England och var tvungen att bli påskriven, dessutom kom dem hem till dörren. Perfekt!

Denna finis är från piece of norway, och passar till både killar & tjejer!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus