Underbara fredag



En tuff & jobbig vecka, men underbar torsdag&fredag, vill oxå tacka min bror & pappa för onsdagen ♥! Hur som helst, fick sluta lite tidigare från idrotten så skynda mig hem och fixa på rummet, sen blev de att följa med mamma köpa mat och sedan möta upp kevin vid nyhems trakterna. Dock han han ba vara här i två timmar sådär men har längtat något overkligt efter honom! ♥ En vecka sedan vi träffades senast, men känns som flera månader! Hihi hade iaf super mys! 
Å bara för att jag vet att typ alla suttit och muppat lets dance & jag bakat kladdis ist, så ska jag slänga mig i soffan snart och glo på bigbrother med kladdisen i högsta hugg! Haha, ha det bra alla!


När man tappat hoppet har man tappat allt.


När man tappat hoppet har man tappat allt. Vägrar att ge upp såhär snabbt, efter så kort tid. Dag in & dag ut mår jag skit för saker som hänt men kan inte ge upp allt för ingenting. Tiden läker inte alla sår, men i alla fall en del av dem. Måste försöka se framåt. Allting som händer har en mening & det finns en anledning till varför jag lever idag, varför jag föddes och varför jag mött & lärt känna alla dessa människor. Vägrar att ge upp allt det för något så litet, fastän det gjort djupa sår och konsekvenser.. Snart.. snart sitter jag på ett flyg bort här ifrån, till frihet och värme. Två veckor i värme, frihet och absolut lugn. Två veckor med två underbara människor med stekande sol, fina stränder och god mat. Medans jag sitter här och tänker mig bort väcks jag ur mina drömmar och möter verkligheten, leendet på läpparna försvinner och ångesten kommer tillbaka


Bilder från stranden + vardagsinlägg..



Ställer mig fråga, vad gör du vaken nu lilla flicka?, I stortsett har hela den här dagen varit usel.. bortsätt från morgonen som spenderades med mamma.. åt frukost tillsammans som var första gången på flera månader :) Har tappat all energi som jag förut hade, orken att vakna på morgonen & dra sig mot skolan & ge järnet, att hitta på saker osvosv. Mådde inte särskillt bra innan helgen, och ännu värre efter, men får bara försöka hålla ut denna veckan och plugga massor till proven. För sen väntas 10dagar ledigt.. påsklov + studiedag & röddag.


Påtal om kinesögon



Dagen har mest flytit på, knappt hängt med i svängarna men glad ändå. Startade mer elr mindre dagen med att åka till stranden med mamma & gick en liiten promenad elr så, tog lite foton osvosv. Sen skjussa mamma mig till snöstorp så sprang jag & Clara runt och fota lite grann, blev sedan vid 3tiden att gå upp till mormor & morfar där vi dsv. freddie, Emma, mamma, jag, mormor & morfar samt gammelfarfar fikade våfflor! Super smarrigt, precis vad jag behövde efter en tuff helg.. Sen kom avve och hämta mig med moppen så körde vi runt i halva halmstad ♥ bortsätt från tråkigheterna denna helg så har de varit bland dem bästa hitills <3


Två bilder från stranden idag!




Vad jag gör denna fina torsdag kväll :



Sitter just nu i sägen och pluggar historia, franska revolutionen ohså. Kom på en toppen idé innan idag. Att jag ska låtsas inför läran att jag tycker de är asintressant osv. så att jag lyckas få bra resultat på provet och kanske i historia som helhet. Tror ni jag kommer lyckas? Har bara en lektion till innan provet, då vi ska ha vikarie men får väl plugga stenhårt nu hela helgen.

Annars i tisdags så kom kevin hit, kollade film och så på kvällen och hade de asmysigt! Jag har verkligen världens bästa & finaste pojkvän man kan ha! Helt underbar är han hihi, toppen pojk! och han är ba min :*


Bilder från dagen ♥



Efter skolan drog jag & Linis finis till stan där vi sprang runt och letade efter jacka till henne, men blev istället mycket "kan-vi-inte-prova-dehär!" ;) haha fast hon kom faktiskt hem med en jacka oxå som tur va! Annars så har jag precis käkat, och kollar på bb & chattar med Lina! Frågan återstår.. vågar vi byta till tidlinjen på facebook? ohlala. hatar de!


Söndags chill!


Ligger i sängen med datorn på magen och kollar runt på bloggar! najsnjas. Var hos min kusin igår och firade honom!
Stannade till ungefär 11 tiden och sen var jag hel död haha! sov fruktansvärt dåligt igår natt och vaknade tidigt åh inte kunde somna om, lite mindre kul! Annars så :) Fick tyvärr inga bra bilder på min outfit igår kväll, sprang runt här hemma och försökte få några men icke! Ha de brao så hörs vi! :)


Kär på livet..


Men det finns en sak jag undrar.. varför ska det vara så orättvist? Oskyldiga människor dör oskyldiga människor tar sitt liv. Varför ska underbara människor tvingas lämna jorden.. kanske får dem de bättre uppe i himmeln men inte vi utan dem omkring oss. Förra veckan lämnade ytterliggare en oskyldig människa denna värld men för vilken anledning.. ingen som vet, men vi känner alla samma sorg över de. vet inte vad jag längre ska skriva för finner inga ord.. funderar här & nu på att gör mig i ordning och cykla upp till min kära farbrors grav.. ♥ vill tacka för dessa människor fick en chans och gjort stor skillnad i våra liv!


16 mars ♥



Våren är kommen på riktigt!




Har inte orkat elr hunnit blogga på senaste tiden pga. mycket som hänt både i skolan och "privat", min data är ju fortfarande sönder ju så lånar fortfarande mammas! Önskar det kommer komma blogg.se app till android i framtiden! Annars idag har jag varit i skolan, varit ute på promenad med Greta & saga och sedan ba legat hemma i soffan och mått unk. Orkar inte skriva så mycket mer eftersom jag har huvudvärk från dataljuset typ. men jaja ha det bra allihop!


Jag som trodde våren var på väg..



Vaknade halv 6 i morse och tyckte det såg lite annorlunda ut, vitt alltså! Jo möttes av snöstorm ungefär, usch! Jag som verkligen trodde att våren var kommen nu och har börjat leta vårjacka men nejnej! Ska oxå på "konsert" med klassen så får ta oss dit själva och funderade på att cykla.. men låter bilderna ovan tala för sig själv! Ha det bra allihop! ♥


Sjukligt gottit!


Bäddat nytt & fixat! ♥



Vill vinna tbx glädjen, lyckan att leva.


Vill få tbx glädjen, lyckan att leva & ta varje andetag. Längtan att vakna upp på morgonen & fått ett sms av dej. Lyckan att se dej, hålla om dej & känna din kropp mot min. Numera bara ett minne blått. tacka aldrig nej - lev varje dag som det vore den sista. Berätta för din familj hur mycket du älskar dem & glöm Aldrig bort vem som en gång fanns vid din sida..
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus