Firat Mormor min! ♥

Har firat min kära mormor idag, som fyllde år igår! Var åh åt/fika på ett ställe.. som jag inte kommer ihåg namnet på! Men fint vare! :) Åt scones, kakor åh drack massor av te! Hahah drack 4, elr så vare 5 koppar te! Dunder gott var te't så var tvungen att dricka massor utav det! hahah! Nu är vi i alla fall hemma igen, Min ena moster - man & son hängde med hit efteråt och satt och snackade en stund, eftersom min andre kusin var på kalas här i närheten! Men bortsätt från det sitter jag just nu och väntar på min maaaat! Har beställt kycklingrulle på klackerups här borta, HIHIH! Dör av hunger allvarligt talat! ♥ Bjuder på några bilder som togs när vi var där :)







En bild från middagen, ♥


- Bild som togs under finmiddagen i lördags! :) Kan inte sluta tänka på mitt hår som var asfint och fixad åh kollade sen på klockan åh märkte att det var tre timmar kvar till middagen, Så håret blev kaoz tills dess.. :(


Dalsland ~ Ed ~ Luthagård

Nu är jag tbx hemma igen! Helgen har varit dunder skojjig om man får säga så! :D Bortsätt från vissa stunder då jag fick riktiga utbrott, Men inget vi behöver ta upp. Bara omogna små ungar som försöker förstöra för alla andra. Jaja, Vet inte vad jag ska skriva, är döööd nu efter hela helgen plus bussresorna! Tufft att gå åh lägga sej 12-1 varje kväll/natt åh gå upp 8 varje morgon därpå! Men nu ska jag visa alla fina bilder, som tagit's med min kamera! Får se ifal ldet kommer några fler senare! :)


-Jag åh Clara i bussen dit! :)

-Moa, Oskar & jag! :) ~ Innan finmiddagen!

Huvudbyggnaden! + Clara! ;)

Otrolgit fin utsikt inifrån kyrkan! ☻♥


Bilder från lägret- 1 Nov & 2 Nov



-Chill i stugan! ;)

- Felicia, Linn, Clara åh jag!

Rögle Kloster :


Heeela gänget! ♥

Kevin, Lisa, felicia & Linn!

Smygbild på Lisa, Linn, Clara åh mej! haha ;d


-Bilder från lägret- Andra dagen - 1 Nov - Kyrkor!

Första kyrkan ;




Andra kyrkan, Lund's domkyrka! ;







Bilder från lägret! - Första dan 31okt!




Linn, Nisse ( präst) lisa & Felicia

Jag & Clara

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus